Thursday, March 29, 2007

zabok calling


Nakon Zadruge pojavila se konačno još jedna kvalitetna grupa iz zelenog nam Zagorja, a kao najava albumu prethodio je odličan singl „Loše vijesti", inače napravljen u suradnji sa uvijek simpatičnom Ivankom Mazurkijević. Na albumu uz spomenutu frontmenicu Stampeda, gostuju Davorin Bogović, Maja Posavec (Detour), Miro Odak (Krug), Arieb Azhar (Shamrock Rovers) itd., pa je logičan naslov albuma - „Noxin & agenti". Slijedeći singl je pjesma „Da ljubav je", rađena u duetu sa Majom Posavec. Za istu skladbu snimljen je i video spot pod režiserskom palicom Tomislava Povića, koji je takoreći ujedno domaći režiser Noxina, jer je prethodno snimio i „Loše vijesti" te instrumental „Jutro". Instrumental „Jutro" je zapravo na tragu Floyda i malo Erica Serra (glazbeni autor koji prati Luca Bessona) te pitkom i lijepom melodijom zasigurno će privući pažnju potencijalnog slušatelja. Veliko iznenađenje je da se „Jutro" nalazi i na top listama pojedinih radio postaja!!
vise o bendu na njihovom sajtu:
jos jedan album kojeg bi volio nabavit,pa ako ga netko ima,i zeli proslijediti dalje putem shareware servisa,moze slobodno na komentarima ostavit link..jos jedno hvala unaprijed !!
na sajtu mozete skinit jedan odlican spot u kojem gostuje Ivanka Mazurkijevic (Stampedo),a na youtube mozete takodjer skinit odlicne spotove u kojem gostuju Maja Posavec (Detour,ex Yammat) te vokal sada vec ugasenog benda (Shamrock Rovers)..

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Javi se na 098/378-734 za Noxinov album. Kontakt Robi.

May 11, 2007 at 4:30 PM  
Blogger sindrom1975 said...

pozdrav majstore

telefon mi je najomrzenija stvar na svijetu,evo ti moj e-mail,ili ostavi svoj ovdje pa cu ti se ja javit da se dogovorimo oko albuma..

zivio !!

moj e-mail:
sindrom@verizon.net

May 12, 2007 at 10:11 AM  
Anonymous Anonymous said...

Je da je prošlo više od pola godine, ali tek sad vidjeh tvoj vapaj. Ako nije Robi već nešto poduzeo po tom pitanju evo linka: http://rapidshare.com/files/72069764/Noxin.rar

December 24, 2007 at 1:24 PM  
Blogger sindrom1975 said...

e hvala ti za link mada sam album nabavio prije neka 3-4 mjeseca na jednom forumu..
pozdrav i dobrodoso-la na ovaj blog..

December 31, 2007 at 4:32 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home