Sunday, September 30, 2007

stage-uzivo

konacno da i jedan brodski bend izbaci solidan materijal..prije njih to je poslo za rukom (kolko me sjecanje sluzi) jos samo sauron-u (mc),cassablanca-i (mc) i frustuk-u (cd)..
malo copy/paste-a (dostojnog samo meni !!)
Rock grupa Stage više nije nepoznata publici. Nedavno su potpisali ekskluzivni ugovor sa Dallasom, a njihov prvi singl 'Zanimljiva djevojka' polako prerasta u pravi radijski rock hit. Stage su upravo završili i spot za tu pjesmu. Rock petorka dolazi iz Slavonskog Broda i oni koji dulje prate njihov rad govore o izuzetnom bendu, koji u svojoj muzici spaja zvuk svjetskih bendova poput U2 i Smashing Pumkins, te usporedjuju njihove pjesme sa najboljim trenucima Laufera. Dosadašnji brojni nastupi sa Let 3,PCVC,Vatrom,Elementalom i Edom Maajkom, kulminirali su i nedavnim samnostalnim nastupom u zagrebackom Purgeraju.

kratku biografiju benda mozete procitat na ovom linku,na kojem usput mozete skinit i jednu demo stvar (sumrak) :

http://free-sb.htnet.hr/werticle/stage.htm

2 intervjua mozete procitat na iducim linkovima:
http://www.javno.com/hr/film-i-glazba/clanak.php?id=58990
http://www.radio-plus.hr/2007/04/06/stage-interview

na youtube mozete pogledat 2 spota i 3 uzivo snimke:
http://youtube.com/results?search_query=stage+slavonski+brod&search=Search

ove 3 uzivo snimke sam prebacio u mp3,pa ako vas zanima mozete te stvari skiniti ovdje (nadam se da se ekipa nece ljutit) :
http://rapidshare.com/files/58726463/stage-uzivo.rar.html

inace,zivo me zanima tocan datum izlaska ovog albuma (nigdje na netu se ne moze pronac ta informacija),zbog toga sto se na netu vec pojavio set od 10 snimki u vidu albuma nazvanog jednostavno (stage)..
Momci,svaka cast,i samo sibajte dalje !!

UPDATE,22-11-2007

Singl 'Zanimljiva djevojka'(moram priznat da mi je ova stvar nekako najdosadnija na albumu,ali ona mala koja se pojavljuje u spotu za istoimenu stvar je nekako spasava :-)
grupe Stage ovoga je ljeta osvojio domaće top liste i postao pravi radijski rock hit. Sada nam Stage donose još žešći, urbani rock zvuk na novom singl 'Isti'. Premijerno ćete ga moći čuti već ove subote, 10. 11. na valovima Otvorenog radija, u sklopu službene top liste, od 14 sati. O pjesmi 'Isti' frontmen Tufo kaže: 'Vidim lika koji bježi od ove naše svakodnevnice i ove naše stvarnosti. O tome se govori, o tim osjećajima kad te sve pritišće, od vremena, od dosade, od monotonije do sreće kad osjetiš u sebi da možeš nešto pokrenuti, da moraš nešto napraviti sa sobom i ne utopiti se u toj dosadi, ako me kužiš. Pjesma je savršena za trčanje po cesti ili nekim poljima, da se jednostavo izdereš da si slobodan!' Uskoro će novi singl dobiti i prateći video spot, a album prvijenac slavonskobrodskih rockera nazvan 'Ovo je buka koja mi se sviđa', možemo očekivati početkom 2008. godine.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home