Sunday, August 26, 2007

A Certain Ratio-sextet

A Certain Ratio is a Post-punk band formed in 1977 in Manchester, England. While originally part of the punk rock movement, they soon added funk and dance elements to their sound. The band's name is taken from the lyrics of Brian Eno's song "The True Wheel" (from the album Taking Tiger Mountain (By Strategy), which in turn were taken from a quote from Hitler on the proportion of 'Jewish blood' that was required to determine whether someone was to be classified as 'Jewish'. There is some dispute as to whether the band were aware of the original meaning of the phrase.
vise o samom bendu na:www.acrmcr.com/
imam obicaj uvijek napisat da je album vrlo tesko za pronac na internetu,za ovaj album je to gotovo sigurno kao i za ostale albume ovog benda..trenutno sto sam uspio nac su ovaj album (sextet) kojeg ujedno i postavljam,i jos jedan dupli album kruzi kojekakvim torrentima,ali ga je gotovo nemoguce skinit..

http://rapidshare.com/files/41938841/ACertainRatio-Sextet.rar

jos jedan u nizu onih nepravedno zaboravljenih "fenomenalnih"bendova za koje je mozda i bolje da su ostali nepoznanica i za onih 90% ljudi koji znaju sto je to dobra glazba..
jednostavno sam moro postavit i jedan njihov noviji koncertni uradak:

a certain ratio-flight:
http://www.youtube.com/watch?v=bEvAn6ICDEY

zatvorite u kuci sva vrata,prozore i sve moguce otvore..takav zatvoren prostor pokusajte sto bolje izolirati,i na kraju podesite volumen na pojacalu do maksimuma (imajte na umu da vam zvucnici ne probijaju),znaci podesite i ekvilajzere..kad ste sve to uradili opustite se i uzivajte u zvuku stvari koja nosi naziv (flight)

thanks to (thecommercialzoneblogspot)

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home